Szúnyoghálók

Szúnyogháló
 
A szúnyoghálók ma már szinte nélkülözhetetlen tartozékai minden lakásnak, nyaralónak. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. Szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra is tudunk ajánlani minden igényt kielégítő, műanyagbevonatú, extrudált alumíniumprofilokból készített fix keretes vagy védőtokból ki- illetve lehúzható, azaz mozgatható szúnyoghálót. Továbbá választható a hagyományos ajtókhoz hasonló zsanéros, nyílószárnyú változat, de kínálunk redőnyökkel egybeépítettet is, un. KOMPAKT típust.
 
 
Szúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.huSzúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.huSzúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.hu
 
Fix és mozgatható rendszereket kínálunk, minden esetben hő álló és UV-stabil üvegszálas szúnyoghálóval, amelyek a rendkívüli időjárást is jól bírják.
Alumínium és műanyag keretes fix szúnyoghálóinknál az esztétikus megjelenés mellett döntő szempont a kedvező ár. Műanyag keretek esetén fehér,vagy barna szín választható. A fix alumínium és az összes mobil rendszernél, köszönhetően a teljes egészében alumínium szerkezetnek, a RAL-színskála áll rendelkezésünkre, ha a nyílászárónkhoz legharmonikusabb színt szeretnénk kiválasztani. A mobil szúnyoghálók a minimális helyigény, illetve praktikum miatt kedvelt megoldások.
 
Ablakok és tetőtéri ablakok esetében függőleges mozgatású szunyoghálókat, míg ajtóknál vízszintes mozgatású rolós szúnyoghálókat kínálunk. Ajtók esetén lehetőség van a zsanéros nyíló ajtó,valamint a tolóajtó felszerelésére is,melyek az egyszerű használatuk miatt kedveltek és időtállóak. Szúnyoghálóval szellőztessen mindig bátran! A szúnyogháló megakadályozza a bogarak, rovarok, pókok lakásba jutását. Sőt! Nem kell tartani a levegőben levő nagyobb szennyeződésektől sem, hiszen kívül maradnak szöszök, tollak, szőrszálak és a falevelek is. Használata hozzájárul a kisebb állatok (kutya, macska, papagáj, stb.) biztonságos tartásához.  Még egy óriási előnye, hogy segítségével biztonságosabbá válik a kisebb gyermekek lakásban való közlekedése is. 
A szúnyogháló üvegszálas alapra készül, antracit szürke, UV stabil bevonattal. Ennek köszönhető a hosszú élettartam, az erős időjárási viszonyoknak jól ellenáll. A szúnyogháló színének és szövésének köszönhetően alig észrevehető
 
Szúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.huSzúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.huSzúnyogháló - Mobil szúnyogháló, fix szúnyogháló | Arnyekoljunk.hu
 
Megfelelő védelmet nyújt a szálló és mászó rovarok ellen, valamint a levegőben gyakori szálló pihéket is felfogja.
 
Napjainkban a szúnyogháló alkalmazásának célja – nevével ellentétben – már nemcsak a szúnyogok kívül tartása, hanem a por, falevelek, különböző allergizáló szöszök, szőr- és hajszálak, méhek és más rovarok behatolása elleni védelem ellátása is. Gondoljon csak bele, milyen kellemetlen, ha álmát egy zümmögő szúnyog keseríti, vagy gyermekét darázs csípi meg – a csípések következményeiről nem is beszélve.  Sok pénzt költhet az elektromos szúnyog- és rovarirtó szerekre vagy hajtógázas változataikra, amelyek nem biztos, hogy egészségé jót tesznek... Pedig egyszeri befektetéssel a szúnyogháló felszereltetésével egy esztétikus és tartós megoldást talál eme problémára. Ha lakása ablakaira szúnyoghálókat szereltet fel, az éveken át tartó nyugalmat garantálja vele.
 
Léteznek a piacon „olcsó szúnyoghálók", amelyeknek műanyag kerete és egyszerűbb műanyag hálója van. Az általunk forgalmazott szúnyoghálók anyaga egy speciális UV védelemmel is ellátott üvegszálas háló, amely nem megy tönkre hosszú évekig, és ha az olcsóbb műanyag keret helyett az alumínium keretes szúnyoghálót választ, egészen biztos, hogy nagyon sokáig elégedett lesz a megvásárolt termékkel. A helyi adottságokhoz igazodóan a hagyományos fix szúnyogháló mellett mobil, redőnytokba építhető, nyíló- és toló-típusú szúnyogháló is választható. Az utóbbi években egyre több pliszé szunyoghálót szereltünk, mely a nagy méretű teraszajtókra ideális megoldás. Szeretik ügyfeleink, mert a gyerekek is könnyen tudják kezelni, nem szükséges teljesen elhúzni, mivel nincs benne rugó. Így csak amíg kilépünk a teraszra elhúzzuk, és máris vissza. Talán a ravasz szúnyogok sem repülnek be ennyi idő alatt.
 
A szúnyoghálóknak több típusát forgalmazzuk
Látogasson el bemutatótermünkbe és válogasson a szúnyogháló kínálatunkból!

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |