Árnyékolók

Könnyen kezelhető és praktikus árnyékolóra vágyik? Valami igazán különleges megjelenést szeretne? Ismerje meg a belső árnyékolókat!

A belső árnyékolókat a múltban a szűk anyagkínálat és az egyszerűség jellemezte. A közelmúltban viszont elképesztő tempóban fejlődik ez az iparág, főleg a design terén. A következő termékek között találja a legegyszerűbb és legkedvezőbb árú árnyékolási megoldást, de választhat csúcsminőségű, kivételesen exclusive anyagokat is. 

Piros színű pliszékKék színű reluxaVidám, színes roletták

Milyen árnyékolók vannak a függönyökön kívül?

1. a reluxa:

A reluxa olcsó és praktikus árnylkolási megoldás, amit helytakarékos kivitele miatt is kedvelnek. Sokan idegenkednek a reluxa használatától, pedig modern és minimál stílusú terekben nagyon jól alkalmazható. A fém és fa reluxa lamellák választéka évről-évre bővül, így nagyon széles anyagkínálatból válogathatunk. 

A reluxáról bővebben itt olvashat.

2. a szalagfüggöny:

A szalagfüggönyt szinte mindenki ismeri, de a legtöbben a végtelenül egyszerű, fehér színű irodai kivitelre gondolnak. Pedig a szalagfüggöny lamellák hihetetlenül széles választékában rengeteg olyan anyag van, aminek használatával otthonos, egyedi hangulatot hozhatunk létre modern és klasszikus belső terekben egyaránt. És a fény beáramlása legjobban a szalagfüggönnyel szabályozható.

Tudjon meg többet a szalagfüggönyről itt!

3. a pliszé:

A pliszé árnykolás előnyeit kevesen ismerik, de mindenkinek ajánljuk, hogy pótolja ezt a hiányt! Nagyon jól alkalmazható a különleges formájú nyílászárókon, kicsi helyigénye és változatossága pedig tovább növeli előnyeit. Ráadásul a pliszé anyagok választéka olyan nagy, hogy ember legyen a talpán, aki nem esik a bőség zavarába...

A pliszé további előnyeiről itt olvashat.

4. a roletta:

A roletta árnyékolás nagyon népszerű árnyékoló, mivel praktikus, tartós és anyagválasztékának köszönhetően bármilyen stílusú térbe kiválóan passzol. A választott szerkezettől és anyagtól függően a roletta ára nagyon kedvező is lehet, de (természetesen) itt is a csillagos ég a határ...

Ismerkedjen meg jobban a rolettával itt!

 

5. a sávroló:

A sávroló egy viszonylag új árnyékoló típus a piacon, ezért még kevesen ismerik. Pedig érdemes megismerni, mert nagyon sok előnye van! A sávroló esetében egy szerkezettel és egy anyaggal oldjuk meg a fényáteresztést és az árnyékolást. És nagyon jó anyagaink vannak...!

Fedezze fel a sávroló előnyeit itt!

A fenti árnyékolókat kitűnően alkalmazhatjuk függönyökkel kombinálva. Így különleges megjelenést és egyedi hangulatot teremthetünk.

Fehér színű sávrolókPliszé függönyökkel együtt alkalmazvaZöld színű szalagfüggöny

Az árnyékolók szerkezeteit és anyagválasztékát tekintse meg bemutatótermünkben!

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |