Panelkarnis

A lapfüggöny szerkezet:

A lapfüggöny kedvelt árnyékolástechnikai megoldás, ezért fontos, hogy a szerkezetének jellegzetességeit figyelembe vegyük a tervezés során.  

A lapfüggöny felépítése és részei: 

A 2-től 5 sínes lapfüggöny sínt konzolokkal szereljük az oldalfalra, vagy a mennyezetre. A sínekbe kerülnek az úgynevezett panelkocsik, amelyekbe tépőzár van ragasztva. A panelkocsik hosszát az árnyékolni kívánt felülethez igazítjuk, így egyedi méretben készülnek. Törekednünk kell a 60-80 cm méretre, mivel a lapfüggöny paneljei ebben a mérettartományban a legmutatósabbak. Ezen kívül fontos, hogy a lapfüggöny panelek 3-5 cm átfedéssel kerüljenek egymás elé, mivel ennek hiányában fényrés lenne közöttük. 

A lapfüggöny (panelkarnis) panelek mozgatása: 

A sínben lévő panelkocsik nagyon jól variálhatók, ezért sokféle gyűjtési és mozgatási mód kialakítható. Az alumínium sínekhez hasonlóan a lapfüggöny szerkezet is szerelhető zsinóros elhúzószerkezettel, amely jobbra, balra, vagy két irányba mozgatja a panelkocsikat. Az elhúzó zsinór jobb és baloldalon egyaránt lehet, lelógása a belmagasság függvényében változtatható. 

Milyen színű lehet? 

Tulajdonképpen bármilyen RAL színben vállaljuk a lapfüggöny sínek szinterezését, de alap esetben fehér, ezüst és bronz színek választatók. 

A panelfüggönyök többféle sínszámmal, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huA panelkarnis felfüggesztése, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.huPanelkarnis rögzítése tépőzárral, árnyékolástechnika, lakástextil - Arnyekoljunk.hu

Nézze meg bemutatótermünkben a lapfüggöny szerkezetét és működését!

 

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Gato Negro Kft. | 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |