Sávroló

ŐSZI AKCIÓNK KERETÉBEN A MEGRENDELT ÁRNYÉKOLÓKAT, FÜGGÖNYÖKET DÍJMENTESEN BESZERELJÜK!

A sávroló. Modern, praktikus, egyedi árnyékolót keres? Megtalálta!

A sávroló árnyékolástechnika alkalmazása:

A sávroló praktikus és esztétikus árnyékolástechnikai megoldása lehet lakásoknak, irodáknak és közintézményeknek egyaránt. Modern és különleges, ezen kívül teljes tartományban állítható a fényáteresztő képessége (a sávroló egyszerre rendelkezik fényáteresztő és árnyékoló funkcióval), így igazán sokoldalú is. A sávroló árnyékolók kiválóan alkalmazhatók olyan helyiségekben, ahol korlátozott mennyiségű hely áll rendelkezésünkre.
 

Barna sávrolóSávroló inox tokkalFehér színű sávroló

Hogyan szabályozzuk a fényt a sávrolóval?

A sávroló árnyékolás működése és szerkezetei:

A sávroló szövetén egyforma szélességű fényáteresztő és sötétítő sávok váltják egymást. Ebből ered a sávroló elnevezés... Ezeknek a csíkoknak az egymáshoz viszonyított helyzetét tudjuk változtatni. Így szabályozható a beáramló fény mennyisége. Lehetőség van arra is, hogy a sávroló anyagát a tokba teljesen felcsévéljük. Ez a tok alumíniumból készül és amellett, hogy esztétikus, nagyon strapabíró is. Maximális szélessége 250 cm lehet, a sávroló tok  felületét pedig minden RAL színskálán szereplő színre tudjuk festeni. A sávroló egyik előnye, hogy nagyon kicsi helyet foglal el, mivel az anyag a tokban csévélődik a hengerre és nincs ezen kívül gyűjtési helyigénye.

 

A sávroló árnyékoló anyagok:

Tekintettel arra, hogy ez az árnyékolástechnikai megoldás egyre népszerűbb, a sávroló anyagainak választéka egyre bővül. A korábbi, jellemzően hétköznapi színeken kívül megtalálhatók az élénk, vidám színek és az elegáns, modern árnyalatok. Ezeken kívű bambusz és natúr hatású színek, árnyalatok is választhatók. A sávrolók rendelhetők kész méretben és egyedi méretben egyaránt.

Sávroló modern térbenSzínre fújt sávroló konzol Sávrolók különböző állásokban

Tippek:

  • A sávroló működési elvéhez hasonló a roletta. Érdemes megnéznie!
  • Sávroló anyagainkat itt tudja megnézni: sávroló anyagok galériája
  • A sávroló mozgatási lehetőségeiről és szerkezeteiről itt olvashat
  • A szabvány nyílászárókhoz készülnek az előre gyártott, fix méretben kapható sávrolók. Ezeknek az ára jóval kedvezőbb az egyedi méretben gyártott társaiknál.

Tekintse meg a sávroló működését és anyagválasztékát bemutatótermünkben.

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Gato Negro Kft. | 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |