Műanyag redőny

Új típusú műanyag redőny: a korszerű műanyag redőny
 
A magyar Atenád Kft. által kifejlesztett és gyártott műanyag redőny egy új, minőségi kategóriát állított fel a redőny rendszerekben. Ez a műanyag redőny típus megegyezik az alumínium redőnyök kialakításával, formavilágával. A felhasznált alumínium alkatrészeknek köszönhetően a redőny nagyon tartós és esztétikus, valamint a fejlesztések lehetővé teszik, hogy a redőny rendszerbe szúnyoghálót is lehessen beépíteni. Így a redőnytokba integrált szúnyogháló egy egységet alkot a redőnnyel, kezelése egyszerűbb, valamint költséghatékonnyá teszi a rendszer alkalmazását. 
 
A magas minőségű redőnylécek zárt állapotban teljes fényzárást biztosítanak, valamint az épület szigetelésében is szerepet játszanak.  A redőnyök működtetése gurtni, vagy zsinórzat segítségével történik. Zsinóros működtetés választásával, évekkel növelhetjük a kezelő élettartamát. A széles redőnyléc kínálattal, valamint az egyedi RAL színű tokszerkezettel és lefutó sínekkel a redőny az épülettel remek összhangot alkothat. 
 
Árnyékoló - Korszerű műanyag redőny | Arnyekoljunk.huÁrnyékoló - Korszerű műanyag redőny | Arnyekoljunk.huÁrnyékoló - Korszerű műanyag redőny | Arnyekoljunk.hu
 
A hagyományos és az új típusú redőny közötti különbségek: 
  • A hagyományos műanyag redőny szerény technikai lehetőségekkel rendelkező redőnyrendszer, de kedvező ára miatt vonzó lehetőség. A redőnylécek és a lefutók minkettő típusnál műanyagból készülnek, a lényegi különbség a tengelyben, a zárólécben, illetve az integrált szúnyogháló részben találhatók.
  • Mindkettő redőnynél a tengely egy műanyag csőtengely, de az új típusú redőnynél a végei csapágyazottak. Egy adott mérethatár fölött az új típusú redőnyben a tengely fémből készül.
  • Hagyományos esetben a lefutó mindössze egy núttal ellátott műanyag, de az új típusnál keskenyebb a nút, és egy gumibetétet is tartalmaz. Ezek használatával csendesebb a működés és erősebb szélben sem zörögnek a redőnylécek. 
  • Minőségi különbség, hogy az új típusnál a záróléc egy erős, extrudált alumíniumléccel van ellátva, ami stabillá és az időjárással szemben ellenállóvá teszi a redőny palástját.
  • Az utolsó nagy különbség a beépíthető szúnyogháló, amely az új típusba szerelhető. Ez utólag is beépíthető, mivel a redőnytokban a helye eleve ki van alakítva.

Árnyékoló - Korszerű műanyag redőny | Arnyekoljunk.hu

Milyen extra felszerelésekkel, megoldásokkal rendelheti az új típusú redőnyét?
 
Integrált szúnyogháló rendszer:
Ésszerű és gazdaságos választás, ha a redőnyét szúnyoghálóval kombinálja. Így egy kompakt, praktikus terméket kap, amelyben a redőny és a szúnyogháló külön működtethető.
 
Arriterezés:
Normál esetben a redőny mozgatását nehezítheti, esetenként akadályozhatja, ha a redőnylécek oldalirányban elcsúsznak. Az általunk forgalmazott műanyag redőny léceinek egyik végébe egy speciális géppel fémtüskét préselnek, ami megakadályozza a redőnylécek oldalirányú elmozdulását, így Ön biztonságosan használhatja.
 
Jó tanács redőnyvásárlás előtt:
Fontos, hogy egy műszaki termék, így egy redőny esetében sem tanácsos csak az ára alapján dönteni. Érdemes a  műszaki paramétereket összehasonlítani, például nagyon nem mindegy, hogy a szerkezeti elemek között mennyi a felhasznált műanyag és a fém alkatrész. 
 
Szívesen segítünk, ha nem tud a redőny paraméterein eligazodni!
 
A redőnyök használatát Ön valószínűleg több évre, sőt évtizedre tervezi. Nem érdemes tehát ilyen-olyan ismeretlen gyártású és bizonytalan minőségű műanyag redőnyt választania. Egy hibás döntés később sok kellemetlenség forrása lehet. 
 
Ismerje meg a kínálatunkban szereplő műanyag redőnyöket és győződjön meg azok minőségéről!
A műanyag redőnyök működése és a választható kivitelek megtekinthető árnyékolástechnikai bemutatótermünkben.

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |