Szalagfüggöny

ŐSZI AKCIÓNK KERETÉBEN A MEGRENDELT ÁRNYÉKOLÓKAT, FÜGGÖNYÖKET DÍJMENTESEN BESZERELJÜK!

Mindig a megfelelő fény: a szalagfüggöny árnyékolás

A szalagfüggöny egy nagyon praktikus belső árnyékoló, amely már nem csak irodákban alkalmazható, hanem otthonunknak is dísze lehet.

A szallagfügöny árnyékolástechnika alkalmazási területei:

A szalagfüggöny árnyékolók általában nagy felületek praktikus belső árnyékolója, de kiválóan használható különleges formájú nyílászárók esetén is. Íves, vagy ferde ablakokra is szerelhető, ráadásul a szalagfüggöny alkalmazásakor nem ütközünk felső mérethatárba, mint a reluxa, vagy a pliszé esetén.

 Fényjáték a szalagfüggönnyelBambusz szalagfüggönyök felülrőlElegáns szalagfüggöny nappaliban

A szalagfüggönyök anyagválasztéka:

Korábban a szalagfüggöny lamellák anyagát egy szűk kínálatból kellett kiválasztani. A legtöbben egyszerű, nem túl szép szalagfügöny anyagokra asszociálnak. Ma már ennél a belső árnyékolónál is rengeteg típus áll rendelkezésünkre. A 89, 127, vagy 250 mm széles szalagfüggöny lamellák kínálata a fényáteresztő anyagoktól a teljes fényzárókig, az egyszínűtől a mintásig, az egyszerű poliésztertől a bambusz szalagfüggyönyig, sőt, a high-tec alumíniumig terjed. Ezáltal a szalagfüggöny árnyékolók remekül alkalmazhatók szinte bármilyen stílusú belső térben. A szalagfüggönyök lamelláin cége logóját, reklámszöveget, vagy akár képet is meg tudunk jeleníteni. Ebben az esetben a szalagfüggöny egyből marketing termékké válik és az esetleges nagy felülete révén komoly brand építő erővel bír.

A szalagfüggöny árnyékolás alkalmazása:

A szallagfüggöny klasszikus felhasználási területe a nyílászárók előtti belső árnyékolás. Ezen kívül térelválasztóként, vagy falboxok zárásához is kiválóan funkcionál.

Piros színű spagetti szalagfüggönySzalagfüggöny lamellák összefűzése gyöngylánccalSzalagfüggöny bambusz panelekkel

A szalagfüggöny mozgatása:

A szallag függöny árnyékolás legnagyobb előnye a fényáteresztő képesség állithatóságában rejlik. A lamellák teljesen összezárhatók, de bármilyen fokozatban nyithatók is, és akár teljesen el is húzhatjuk a nyílászáró elől. Ráadásul a lamellák kicsi szélessége miatt ez nem igényel nagy falfelületet, mint a lapfüggöny esetében. Így a bejutó fény mennyiségét nagyon széles skálán szabályozhatjuk a szalagfüggöny segítségével.

A szerkezet a szalagfüggöny anyag balra, jobbra és kétfelé is húzható, a kezelő lelógása és helye szabadon választható.

 A szalagfüggöny kiváló a nagy belmagasságú terekbenSzalagfüggöny lamella áttört mintávalA szalagfüggöny tökéletes árnyékoló orvosi rendelőkben

Tipp:

A szalagfüggöny anyagokról és a szerkezetekről kérjen felvilágosítást üzletünkben! - Szalagfüggöny Budapest

2012-2023 (c) Neo-arnyekolas.hu - Árnyékolástechnika, lakástextil | Adatvédelem | Üzletszabályzat

Gato Negro Kft. | 06-30-251-7574 | info@arnyekoljunk.hu |